Lyxbil? Näe.

Usch, jag hade bokat en cool Mini Countryman… men så var reservdelarna transportskadade och reparationen drog ut på tiden… nu fick jag inte min bokade Mini. Fuck. Jag fick en d-a kukbil, en d-a BMW. Den är trång, låg så in i Norden att kliva in i. Usch. Saknar min lilla SUV. En Mini Countryman hade funkat. Jag valde med omsorg. Skitpissigt att få en BMW. Liten så in i helvete i jämförelse. Hur ska jag få in all packning i den på fredag? Suckar ödmjukt. Gillar inte BMW alls.

Bilfärgen jag fick skulle jag aldrig köpa… så länge jag bor i Sverige. Opraktisk. Min partner vill ha en sån här bil… skulle jag tro. Men den är liten, opraktisk och jag får knappt plats i den som den stora flodhäst som jag är. Jag får ont i vänsterbenet i bildj-ln. Nej ni, hoppas min bil snart är klar så jag slipper köra omkring i en BMW. Ilandsproblem, bildj-ln tar mig från A till B… den är en sån där automatväxlad, väldigt opraktiskt och jobbigt om du frågar mig. Jag gillar växellådor. Jag är en riktig bilist.

En kompis till mig leasade en BMW genom företaget när den skiljde sig, för en Volvo, ett barn och grå hår var för mycket gubbvarning hos raggen på datingsiterna. Haha. Min kompis är snygg i grått hår och en Volvo är praktisk. Barnet är uppfostrat och inget att skämmas för. Nåväl, färga håret, skaffa BMW var de ytliga jada jada min kompis föll för. Men visst, kukbilen imponerade väl på tjejer som imponeras av det. Jag imponerar på mig själv, mina bilar imponerar på kukar. Haha.

Categories: Tags: , , , , ,