Jag duger aldrig

Jag orkar inte. Jag duger aldrig till något. Jag är så trött på alla som klagar. Det är inte lätt att göra 280 elever glada.Jag duger inte som mig själv. Jag orkar inte. Igår ville jag bara gå hem och överge lektionen. Jag ville resa mig upp och säga: Dra åt helvete! Nu skiter jag i det här!

Men det gjorde jag inte… jag red ut stormen och hoppades på en bättre dag idag. Jag hade en bra dag, trodde jag. Men sen sprack den illusionen. Och nu gråter jag floder för att jag aldrig duger i detta d-a samhälle.

Jag funderar på att ge upp. Säga upp mig. Säga till dem att jag inte orkar. Återvända till Stockholm. Jag vill inte vara med. Jag vill skita i det här nu.

Ungar av idag kan inte tolka svenska och blir kränkta för inget. Jag vill inte vara med. Jag vill lämna in handduken. Jag duger inte som jag. Jag har inte kränkt någon. Jag får inte ge exempel ur ett jag-perspektiv. Då blir dem kränkta, när jag lämnar ut mig själv. Jag vet inte vad fan jag får säga? Det verkar inte som jag får ställa krav, som jag får göra något. Jag vet inte fan vad jag får göra. Den vänligaste läraren på jorden, som vänder alla tankar i huvudet och inte skäller, inte är dum, inte säger elaka saker… inte använder ironi. Jag orkar inte med det här d-a skollivet. Bättre att vara endagsvikarie. Slippa den här d-a skiten. Hejdå  hemstad. Det fungerar inte. Jag orkar inte. Jag skiter i det här. Så känner jag just nu. För mycket skit på en vecka. Orkar inte mer skit.

Jag tjuter floder för jag är så trött på att aldrig duga. Jag hittar aldrig en plats där jag får bara vara mig själv. Jag orkar inte vara någon annan och gå på tå varje dag.

Categories: Tags: , , , , , , ,