Smärta

Jag har ont i mina tummar. Jag har ont i överdelen av armarna. Jag har ont i underdelen av armarna, från handleden och uppåt. Jag tål inte att sitta vid en dator, som jag gör på mitt uppdrag. Jag har fortfarande ont i hälen, det har inte gått över på en månad nu. Jag har också en rygg som känns som den inte orkar vara med. Hade så enormt svårt att resa mig upp från bilsätet här om dagen. Jag är en kryppling. Jag vet att min kropp inte mår så bra. Kanske är det sommarjobbet som gjort att min kroppssmärta vidtagit? Eller är det miljön med datorer i kontorsmiljö? Jag tål inte den? Jag är handikappad. Jag har en fot, ett knä som knarrar som brosk kan göra. Jag har stelhet i korsryggen, knät och foten. Jag har ont i mina armar ikväll. Det kommer och går, men idag är en smärtans dag, men inte intensiv, utan mer som ledgångssmärta…. Det tog till när sommarjobbet var ett faktum.

Har kämpat hårt för att vara gullig och snäll på jobbet. Mild version av mig, någon annan fejk “svenskt” lagom. Professionell. Det brukar jag vara, men mild betyder tystare version, om du undrar.  Jag har haft ont i ryggen sedan början på veckan. Det kom som ett brev på posten. Är det psykosomatiskt? Eller är det fysiska utmaningen att sitta vid datorn som är problemet? Oavsett vilket så känner jag mig inte mobil. Jag känner mig begränsad. Jag har lätt smärta i lederna. Men ingen  diagnos.

Näe, nu är jag trött. Dags och lägga sig och sova. Senare idag blir det bröllop.

Advertisements

Published by: humane living

I am a driver, not just a bystander. I don't want and I don't take passangers. You may read as a reader and let your role be as a reader and commenter. No more than that. My art stays here, with me, don't copy, don't quote, don't reblog, I claim all my copyright rights according to Swedish law according to Upphovsrättslagen, so look and listen for free here on my property only, thanks. You accept the terms if you visit this site. This is my cyberspace and you are the visitor. Have a nice experience. I react, when seeing, through the democratic power of the word. Use none violent actions to change the world.

Categories ThoughtsTags, , , , , , Leave a comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s