En arbetsdag kvar

Nästa vecka går mitt andra program och jag har ännu inte gjort förra gångens uppgift klar. Jag misstänker att jag borde göra något till på måndag, men jag vet inte vad. Jag orkar inte ta reda på det just nu. Jag har en tenta som ska in på måndag. Jag ska göra den.

Jag har inte installerat programvaran i min dator, än mindre använt den. Min partner har inte många program i sin dator… haha. Har inte ens ett fotoediteringsprogram annat än Paint. Haha. Det går det med. Jag har ju jobbets dator, om jag vill, den har det mesta en inom media kan önska sig. Den är till och med rätt “märke” för den världen. Jaja, inte ens den använder jag annat än på jobbet.

Jag har skickat två seriösa jobbansökningar, tror jag. Jag tror jag är seriös, men jag vet inte förrän jag varit där. Den ena har ställt fler frågor, som jag snällt svarat på. Sen ville de ha en intervju, vilket jag inte kunde ställa upp på annat på kvällarna innan jul. Hmm. Klart dem undrade, men jag sa att jag primärt var student just nu och gjorde min praktik. Sedan undrade dem vad det var för praktik. Snällt svarade jag. Det blev visst en intervju där med. En dag ska jag åka dit efter jobbet. Den är relevant både för det jag studerat och jobbat som. Jag hoppas inte för mycket, blir mest besviken på företag och utbildningsväsende. Adressen är lite väl “fin”, så vi får väl se hur det känns. Jag känner mig just nu otroligt fet och handikappad och det är ju inget jag direkt kan dölja.

Jag är otroligt trött och jag har ont lite här och var i min gamla kropp. Ont i revbenen, axeln, stel och instabil i ena benet. Imorgon har jag bara eftermiddagslektion. Det betyder att jag kan sova lite längre. Tänker nog göra det. Jag behöver det. Jag var alldeles för trött på vägen hem idag. Jag var tvungen att anstränga mig för att vara pigg. Öppna fönstret, spela musik som är mer upbeat och så vidare.

Jag vet att det var något jag skulle göra en eftermiddag nästa vecka… men jag minns inte vad???? Shit. Jag minns verkligen inte. Jag har inget minne alls. Vad skulle jag göra??? En dag, föreläsning, utöver mina andra. Den minns jag. Men det var ju något mer? Ja, begravning. Det var det ju. Tappade tanken helt.

 

Categories: Tags: , , ,